Nominasjonskomiteens innstilling til SVs valgliste for valgdistrikt Telemark

Publisert av: Vestfold og Telemark SV Publisert: 14. september 2020
Oppdatert: 16. juni 2021
Lesetid: ca. 1 min
Vi gleder oss til neste års stortingsvalg hvor vi skal få ny regjering, og jobbe for miljø og rettferdighet for de mange og ikke for de få!

SV velger i år å løfte distriktene. Derfor bærer nominasjonskomiteens innstilling også sterkt preg av kandidater fra distriktene i Telemark.  

Nominasjonskomiteen har nå levert sin innstilling til valgliste for Telemark SV. Innstillingen er enstemmig. 

Jørn Langeland (46) fra Tinn foreslås på førsteplass. Jørn er en engasjert skoleleder, familiefar, som liker å ta ansvar og kjempe for saker han brenner for. Som ordførerkandidat var han med å lede Tinn SV til rekordoppslutning på nesten 20 %. 

Vilde Berg-Nilsen (21) fra Porsgrunn foreslås på andreplass. Vilde er en hardtarbeidende fagarbeider, frisør og student. Hun kjenner Grenland godt, og brenner for industri, klima og næring, og ikke minst for korps og kulturlivet. 

Nils Johan (39) kom som et friskt pust inn i lokalpolitikken i Vinje. Han er kunnskapsrik, ydmyk og engasjert på mange områder gjennom verv i frivillige organisasjoner, olivenbonde og selvstendig næringsdrivende.  

SVs nominasjonskomite for valgdistrikt Telemark har lagt frem følgende innstilling til valgliste for stortingsvalget 2021:

1. Jørn Langeland (46), Tinn
2. Vilde Athena Berg-Nilsen (21), Porsgrunn
3. Nils Johan Svalastog Garnes (39), Vinje
4. Anne Kjendsheim (48), Drangedal
5. Jan Egil Weiseth (43), Notodden
6. Linn M. Schistad Camara (51), Porsgrunn
7. Håvard Arctander Rosenlund (28), Skien
8. Haifa Al-Egly (47), Skien
9. Hassen Samahle (44), Vinje
10. Bente Fjellheim (65), Kragerø
11. Jan Petter Gurholt(49), Siljan
12. Vigdis Olafsen(68), Midt-Telemark

Nominasjonskomiteen har bestått av Sanja Pasovic, Ådne Naper, Torunn Hovde Kaasa, Per Atle Einan og Mari Røbergshagen (SU) 

Nominasjonsmøtet for valgkrets Telemark vil vedta endelig valgliste. Nominasjonsmøtet blir holdt 28. november 2020 på Gullbring Kulturanlegg, Bø i Telemark 

Pressekontakt: 

Sanja Pasovic, leder av nominasjonskomiteen
47 64 97 57